Filme sexuale mai puțin cunoscute

June 5, 2018 11:32 am Published by

Nu este doar faptul că filmele sexuale sunt adesea inițiative sexuale.

Ele sunt, de asemenea, adesea provocatoare, amuzante și care provoacă gânduri. Cele mai faimoase exemple ale acestora sunt filme precum Spanking the Monkey și The Girl Who Knew Too Much. Cu toate acestea, există o mulțime de filme mai puțin cunoscute pe care le puteți găsi și mai interesante.
Filmul lui Spike Jonze din 2013

Herul lui Spike Jonze este un film impresionant. Este un tratat cinematografic despre solipsism tehnologic, neo-alienare și reprezentare incompletă. Este, de asemenea, o poveste convingătoare despre felul în care ne conducem ca societate.

Starurile ei, Joaquin Phoenix și Scarlett Johansson. Relația lor este artificială. Cu toate acestea, produce emoții „adevărate”.

Relația este o metaforă a relației noastre cu cinematograful. Dar nu trebuie să așteptăm un blockbuster de la Hollywood pentru a experimenta magia cinematografului. Tărâmul digital oferă noi forme de media care remodelează relația noastră cu filmul.

În ciuda titlului, nu este un film de groază. Este o dramă romantică pentru adulți, plasată în viitorul apropiat Los Angeles. Filmul explorează ciudățenia iubirii, cu un strop de melancolie, în locuri neașteptate.
Festivalul desfrânării lui Paul Thomas Anderson din 1992

Bottle Rocket, din 1992, de Paul Thomas Anderson, festivalul desfrânării, este un moment bun și un film interesant. Este, de asemenea, o performanță impresionantă de a echilibra arta și comerțul. Închiderea semnăturii filmului este setată pe o piesă rock optimistă.

Spre deosebire de majoritatea regizorilor aspiranți, Anderson nu a trebuit să treacă prin procesul de încercare și eroare. În schimb, îngâmfarea lui a fost împrumutată din operele unor nume mai celebre.

Cea mai interesantă parte a filmului este efectul vizual, care folosește o combinație de film cu raport de aspect 4×3 și zoom-uri pentru a crea o scenă cu aspect credibil. Directorii de filmare au trecut, de asemenea, între fotografiile portabile și trepied.

Un alt punct culminant al filmului este muzica, care a fost compusă de Mark Mothersbaugh, care a realizat și partitura pentru filme precum cele mai recente Jurassic Park și Transformers. Energia mare a partiturii și melodiile captivante completează restul multor aspect bun al filmului.
Drama indie din 2002 a lui Steven Shainberg

Cu „Secretary”, Steven Shainberg demonstrează că este un regizor original. Are un narator nesigur, o familie disfuncțională și o relație dezordonată cu sexul.

Regizorul Shainberg și scenaristul Eric Cressida Wilson au creat un film amuzant, trist și profund din punct de vedere psihologic. Este un film unic și unul care va fi un element de bază în cinematografia cult.

Povestea o urmărește pe Lee Holloway, o tânără timidă și tulburată. E crescută de o mamă supraprotectoare. Tocmai a fost eliberată dintr-o instituție mintală. Ea caută un loc de muncă. Ea îl întâlnește pe Edward Gray, un avocat, și începe să lucreze ca secretara lui. Au o relație ciudată, dar atrăgătoare.

Filmul explorează teoria supunerii, precum și diferitele forme de activitate BDSM. Filmul nu demonizează relația, dar nici nu se sfiește de realitatea situației.

O lovitură pe maimuță

Spanking the Monkey este un film erotic. Filmul se concentrează în jurul unui student de pre-medicină pe nume Ray Aibelli. Filmul urmărește încercările sale de a se autoafirma.

În ciuda defectelor sale, Spanking the Monkey este un film distractiv. Este plin de momente amuzante. Filmul este realizat cu un buget foarte mic. Filmul a fost un succes uriaș și a încasat peste 1 milion de dolari.

Filmul este despre un tânăr care încearcă să se autoafirme. Ne vorbește și despre familia lui. Mama lui este imobilizată la pat, iar tatăl său este vânzător ambulant. Totuși, adevăratul obiectiv al filmului este actul incestuos care are loc în casă.
Ochii larg închiși

Eyes Wide Shut este un film pentru care lui Stanley Kubrick i-a luat mult timp. A fost un proiect pe care a fost hotărât să-l păstreze secret până când a fost terminat. Și acum că filmul a fost lansat, există multe speculații cu privire la modul în care a mers.

În cea mai mare parte, scena orgiei este punctul de sprijin al filmului. Este o scenă gotică care prezintă măști și costume sinistre. Este, de asemenea, cea mai tulburătoare scenă din film. Nu există săruturi, contact față în față și totul este despre gratificarea ritualică.

Dar este mai mult decât se vede. Și în timp ce orgia este cel mai sexy moment al filmului al deceniului, filmul este mult mai nuanțat decât atât.
Luca Guadagnino’s Call Me By Your Name

Regizorul italian Luca Guadagnino a fost o forță artistică îndrăzneață.

O mulțime din de filmele lui xxx  au inclus sex, pericol și placere maxima.

El a avut și partea lui de controversă.

El a fost acuzat că a agresat sexual femei.

A fost renunțat la câteva proiecte și există îngrijorări cu privire la faptul că va regiza o continuare a filmului său de debut, Call Me By Your Name.

Cel mai recent film al regizorului italian Luca Guadagnino este o poveste de dragoste plasată în anii 1980. În rolurile principale, Timothee Chalamet și Armie Hammer. Decorul filmului este în orașul rural Crema, Lombardia.

S-a bazat pe romanul lui Andre Aciman. Un student pe nume Elio (Timothee Chalamet) se îndrăgostește de Oliver (Armie Hammer) în vara anului 1983.

Categorised in:

This post was written by design

Comments are closed here.